Rosa kaker, rosabloggere og rosa champagne!

London er full av restauranter og bakerier, og du som leser min blogg vet at jeg elsker kaker og desserter. Særlig om det er pakket inn i pastell med blomster og pynt. I London finner jeg hele tiden steder som fornyer seg og holder seg moderne og trendy. Den byen har alt.

Det er en kunst å fange oppmerksomheten i en by som pulserer av liv. Byen er spesielt kjent for dekorasjoner i vinduene til jul, og mange nordmenn reiser til London på julegaveshopping. De fleste av de har sikkert lagt merke til, og blitt imponert over butikkvinduene. Det har jeg blitt flere ganger. Nå er det “rosa” bakerier som er populært. 

Peggy Porschen er kjent for fantastisk gode kaker med mye smak. I tillegg er de kreativt utformet som små kunstverk med blomster og dekorative figurer. For dere som er interessert i bakverk og kaker så er ikke dette nyheter, hun har holdt på siden 2003. Historien sier at hun er en flyvertinne med en genuin interesse for baking. Hun fikk sitt gjennombrudd ved å lage kaker til en fest hos Elton John. Etter det har hun laget kaker for Kate Moss, Stella McCartney?s bryllup og for Madonna. En lang rekke av kongelige og kjendiser er på kundelisten hennes.

Det var en opplevelse å være gjest hos Peggy Porschen. Jeg fikk et nydelig bord på uteserveringen, og kakene kom på bordet og alle var som små kunstverk. Og alle smakte supergodt! Bakeriet har 30 sitteplasser, og det er verdt å stå i kø for å smake på kakene. Om du ikke vil vente på bord, kan du også kjøpe med deg kake og spise i en av parkene i London. Du finner bakeriet i Belgravia, bydelen mellom Westminster og Knightsbridge. 

PS… det spiller ingen rolle hvilke kaker du smaker på. Etter min mening smaker de alle alledeles nydelig! Så ikke vær beskjeden, nyt livet!

I morgen kan du lese om bollekinn, dobbelhake og kaker…

 

 

#london #visitbritain #peggyporchencakes #cakes #kaker #bakeri #reisetips #sommerferie #weekend #jentetur #storbylivet #storbyferie

4 kommentarer

Siste innlegg