Ville elefanter, vakre giraffer og reklamefilm

Reklame | DNB spare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I oktober lagde jeg en reklamefilm for DNB og her er resultatet. Synes den er superfin, og vil gjerne lage flere slike filmer. Veldig moro å reise på “ferie” med kjæresten min og et filmcrew. Veldig takknemlig for at jeg ikke har et filmcrew rundt meg hele tiden. Sør Afrika var utrolig vakkert, og vi besøkte en lodge som var en øko-lodge. Det vil si at alle som jobbet der hadde utdannelsen innen safari og dyr. I tillegg var de med i en gruppe mot jakt og oppdrett av dyr for jakt. Deres filosofi er at vi skal leve i pakt med naturen, og la dyrene leve sitt naturlige liv uten at vi bryter inn i det.
 
Vi filmet på en lodge som heter NYATI og ligger noen mil fra flyplassen i Hoedspruit. Lodgen vår lå i tilknyting til Kruger nasjonal park, og er en privat lodge som med danske eiere. Vi filmet også i Drakensberg fjellene med et droneteam fra Sør Afrika.
 

#reklamefilm #reise #safari #dnb #spareapp #lionking #reiseblogg #travelqueennorway #sørafrika #reisetips #skuespiller #commercial #kinoreklame #tvreklame #reklame #dyr #nyati

12 kommentarer

Siste innlegg