Er du forelsket reis til Santorini

Santorini er Hellas’ mest spektakulære øy med dramatisk utsikt, fine strender og en mengde vakre byer med typiske hvitkalkede hus som har gjort øya til en av de mest fotograferte i hele Hellas. Her finner du “instamoments” på hvert gatehjørnet, så husk å ha kameraet klart. Alle hus er hvite og dører er blå, akkurat som på postkortene. Verden går litt sakte på denne øya, selv om det er mange turister. jeg anbefaler virkelig å bo på øya, ikke komme innom på dagsutflukt.

Øya er perfekt for parferie, bryllupsreise eller venneferie. Eller rett og slett alene-ferie. Jeg reiste med en vennegjeng for å feire bryllupene til to av parene. Santorini var perfekt for oss. Romantisk for de som akkurat hadde giftet seg, opplevelsesferie for de mest eventyrlystne og nok sol og varme for oss andre. 

Øyas hovedstad er Fira med et livlig uteliv, og mange flotte restauranter. Det er også her alle grotte-hotellene ligger med utsikt ut mot vulkanøya Nea Kameni. Er du nysgjerrig på vulkanen kan du ta en utflukt ut til vulkanøya som ligger rett utenfor Fira. Den hvite byen ligger på kanten av et gigantisk 3500 år gammelt vulkankrater og bunnen ligger langt under havets overflate. Det er faktisk kraterets bratte innside som stuper ned mot havet og havnen under deg. 

#santorini #sommerferie #hellas #reisetips #hotell #reise #reiseblogg #blogg #sommer #vennereise #bryllupsreise # greskeøyer #aktivitetsferie #solnedgang #travelqueennorway #norskreiseblogger

2 kommentarer
    1. Hei! Hva het hotellet du bodde på? 🙂 Og hvor mange dager anbefaler du for å få opplevd Santorini “godt nok”?

    2. Tonje: Hei, Jeg bodde på Mill Houses Suites, et fantastisk hotell med bare 11 rom. Det koster litt, men verdt pengene. Jeg var der en uke. Santorini har ikke så mange aktivitetstilbud om du er av den aktive typen eller lett blir rastløs. Du må enten være forelsket, ville slappe av, like å ta bilder og sole deg. En uke er mer enn nok, og kanskje holder det med noen dager. Kombiner det gjerne med andre greske øyer. Flyplass på øya og ferjer gjør at det er lett å kombinere med øyhopping. Ha en fin dag. Tove

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg