Solnedgang over Santorini

Oia er byen med den fantastiske solnedgangen. Når solen står lavt over havet i vest, lyser dens mursteinsrøde skinn opp hele vulkanens innside. Gode restauranter og kunstgallerier og den lille stranden der vulkansk pimpstein flyter i land er verdt turen til Oia. Gjennom trange gater og smug kjempet vi oss mot den ytterste odden for å se solnedgangen sammen med mange andre turister. I en drøy halvtime stod vi der sammen med mennesker fra hele verden som tok bilder og vi hørte på alle språk at dette var en fantastisk opplevelse for alle enten du er norsk eller kinesisk. Sakte forsvinner solen rett ned i sjøen, og lyset og fargene er magiske. I det solen forsvinner klapper alle som står der, og det føles veldig fint å ha opplevd dette felleskapet med så mange forskjellige mennesker.

Vårt hotell lå med utsikt ut til vulkanøya Nea Kameni, og var et såkalt grotte hotell. Det betyr at hotellet er bygd inn i fjellet og det er lagd hulrom i fjellet som er gjort om til hotell. Vi hadde panorama utsikt fra vår hotell-terrasse med solnedgangen hver kveld, og da vi reiste hjem fra Oia tilbake til hotellet var vi enig om at solen er like fin på terrassen hos oss. Så husk at når du bestiller hotell på Santorini er det verdt å betale litt ekstra for å ha utsikt ut til solnedgangen.

#solnedgang #ferie #sommer #blogg #reise #reiseblogg #Travelqueennorway #Santorini #hellas #visitgreece #greskeøyer #reisetips #sommerferie 

2 kommentarer

Siste innlegg