Drittlei eller digger du “picture perfect?

Reklame | KLM

(bildet er hentet Travel + Leisure)

Vil du ha et postkort i posten når jeg er på ferie?

Et godt, gammeldags postkort i posten som forteller om badetemperaturer, solnedganger og hvor mange is jeg har spist? Jeg synes det var så hyggelig å få postkort i posten at jeg har lyst til å glede deg med det samme. Det ligger en spesiell omtanke å sende et postkort i posten. Det er litt mer jobb enn å legge ut et bildet på Instagram eller sende en snap. Først skal kortet kjøpes, og det er viktig å huske frimerke. Så skal man oppleve noe som er er verdt å skrive om, så skal man skrive det. Ikke nok med det så må du ha med deg både navn og adresse for å kunne sende kortet. Det siste som gjenstår er å finne en postkasse å poste det i, mange har nok opplevd å komme hjem med postkortene i veska.

Så er det gleden i andre enden, over å vite at det kommer et postkort og vente på det. Eller en dag åpne postkassa, og finne et postkort blant regninger og reklame. Og følelsen av at noen har tatt seg bryet med å sende et postkort på ferien, til meg. Det får iiallefall meg til å føle meg spesiell. Derfor har jeg lyst til å sende postkort når jeg reiser. Ta meg bryet å sende et postkort, og fortelle om turen min.Så har du lyst på et postkort i posten?

Send meg gjerne navn og adresse i en epost så slipper du å fortelle adressen din til alle. Om du heller vil kommentere på innlegget så gjør gjerne det.

 


ARUBA MED KLM (reklame for KLM)

Min første tur nå i høst med KLM går til ARUBA. Den lille karibiske øya som tilhører Nederland. Her skal jeg forsøke å møte Yogagirl som driver Island Yoga, og kanskje til og med ta en yogaklasse der. Jeg skal også besøke en privat øy rett utenfor Aruba som har Flamingoer. Der skal jeg drikke pina colada og sole meg sammen med de vakre rosa flamingoen. Der starter jeg også opp med den nye postkort-tradisjonen min. Så send meg adressen din så blir du en av de første som får postkort av meg i posten når jeg reiser verden rundt med KLM.

Sjekk gjerne ut dette innlegget om flamingoen på Aruba. Bildet er hentet fra dette innlegget.

  1. Jeg er helt enig med deg. Unner folk at dem koser seg og selvfølgelig er det bare koselig å se det på nettet. Postkort er det veeeeldig lenge siden jeg har fått faktisk. Da jeg bodde en periode i Tyskland var det vanlig å få det av venner som var på ferie.
   Nå for tiden blir jeg glad bare noen husker å sende en melding mens dem er på ferie.

  2. Jeg vil gjerne ha postkort Solhellinga 49 B . 2315 HAMAR Vigdis Tålesen Andersen . . Du opplever mye spennende på turene dine. Fokuser på det posetive det syns jeg er et godt motto . Klem f Vigdis

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg